16 juli, 2012

New York - day one.


Klokken er 6.20 herovre og 12.20 hjemme hos jer. Cæcilie og jeg vågnede simultant klokken 6, til stor lettelse for hver af os.

Vi fløj 15.25 igår - altså med en halv times forsinkelse, hvilket resulterede i at vi spontan-løb en marathon i Heathrow lufthavn for at nå vores forbindelse mod JFK - hvilket vi gjorde. Vi stod i kø til boarding sammen med 2 fuldstændig gennemførte ortodokse jøder. De havde verdens højeste hat, med verdens største kalot under, og verdens længste slangekrøllede bakkenbarter, og kæmpelange sorte jakker, og så snakkede de hebraisk, og var omkring 13-15 år - det synes jeg var sejt.

Flyet var fint, vi fik gin&tonic, så film og generelt gik turen faktisk stærkt. Da vi skulle til at lande kom der et kæmpe lynnedslag, og der var grønt over det hele i 2 sek - og så så vi ikke mere til det, og landede ellers blødt og godt.

Til vores store lykke var bagagen kommet med fra Heathrow på trods af den stramme tidsplan grundet forsinkelsen, og vi kunne herfra smutte ud og mænge os igennem pirat-taxachaufførerne og hen til den lange kø for at komme med de egentlige taxaer - de gule!

Vi fik en Ghanesisk driver ved navn Erasmus, og Cille havde jo lige været i Ghana så snakken gik lystigt. Til gengæld kørte han som en galning, men Cille siger at det er et levn fra Ghana.

Det tog måske en time at komme til lejligheden, Cæcilie havde estimeret med halvanden time, men det må skyldes galningekørselsen. Låsene er virkelig stramme, så det tog sin tid at komme ind, men ind kom vi, og ovenpå en lang dag og med det faktum at klokken for os danskere var lidt over 4 om natten, tog vi nok synet lidt hårdere end nødvendigt. Men det er altså bare en helt typisk Brooklyn lejlighed, med sine mangler, og det er altsammen til at overleve. Cæcilie ligger billeder op senere!

Min kæreste havde givet en lille gave, i form af et USB-stik med en video til hver dag. Den åbnede jeg lige før jeg gik i seng, hvilket selvfølgelig resulterede i en lille overtræt tudefest fra min side. Cæcilie, den gammelkloge sagde hertil; måske vi bare skal bilde os ind at vi ikke savner de der mænd.

Men nu er vi oppe! Hertil det trætte billede med hævede ansigter! Solen skinner, og så ser alt bedre ud og meget mere realistisk!
Vi glæder os til at se hvad byen har at byde på i dag - og ikke mindst få noget fedtet morgenmad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar